توصيه ها ي دارويي در ارتباط با ايام نوروز(تعطيلات عيد)

مرکز اطلاع رساني دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکي بابل توجه شما را به نکات پيشگيري از بروز مشکلات معمول دارويي در ايام تعطيلات عيد جلب مي نمايد.

مرکز اطلاع رساني داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکي بابل، ضمن تبريك به مناسبت فرا رسيدن سال نو و ايام نوروز، براي كليه هموطنان گرامي آرزوي سلامت مي نمايد و توجه شما را به نكات ذيل جهت پيشگيري از بروز برخي مشكلات معمول دارويي در ايام تعطيلات عيد جلب مي نمايد: ضمن انجام خانه تكاني و گردگيري عيد، حتماً خانم هاي خانه دار با كيسه هاي پر از قرص و كپسول و يا شربت نيمه مصرف شده مواجه خواهند شد. به اين عزيزان توصيه مي شود به شكل زير جعبه يا قفسه دارويي خود را سر و سامان دهند: الف) داروهايي كه تاريخ انقضاء آنها فرا رسيده است، از بسته بندي اصلي خارج نمائيد و داخل نايلون زباله و يا چاه فاضلاب معدوم نمائيد. ب) تاريخ انقضاء پمادها و كرمهاي موضعي را از روي جعبه مقوايي آنها و يا از روي تاريخ حك شده روي انتهاي تيوب پماد كنترل نمائيد. ج) شربت ها را در فاضلاب خالي كرده و شيشه هاي آن را دور بريزيد. د) قطره هاي چشمي كه از باز شدن درب آن 1 ماه گذشته است ديگر استريل نمي باشند و بايد دور ريخته شوند. هـ) آمپولها و سرنگ هاي تاريخ گذشته را در كيسه زباله بريزيد و معدوم نمائيد.