((تاریخچه آزمایشگاه)) |
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 1375 با ریاست زنده یاد آقای دکتر احمد خیرخواهان در محل دانشگاه تاسیس شد. در سال 1381 آزمایشگاه به محل معاونت درمان و دارو واقع در خیابان مدرس منتقل گردید و در سال 1389 با تاسیس ساختمان جدید آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی در فضایی به وسعت 500 متر مربع در محل کنونی اش واقع در ابتدای بلوار کشاورز، میدان دانشگاه، طبقه فوقانی ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل استقرار یافت. |
در حال حاضر این واحد با 8 نفر پرسنل رسمی و قراردادی در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و دیپلم در رشته های شیمی، علوم و صنایع غذایی ، علوم تغذیه و مدیریت، زیر نظر معاون محترم غذا و دارو دانشگاه در زمینه کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی و بهداشتی مشغول فعالیت می باشد. |
انجام آزمونهای ارگانولیپتیک، فیزیکی، شیمیایی و میکروبی براساس استانداردهای موجود بر عهده این آزمایشگاه می باشد. |
|
ردیف |
سرپرست / مدیر آزمایشگاه از زمان تاسیس |
سال |
1 |
زنده یاد دکتر احمد خیرخواهان |
1375 |
2 |
آقای مهندس عباس مهدیزاده |
1380 |
3 |
حانم مهندس معصومه رئیسی |
1384 |
4 |
آقای مهندس مصطفی اصغری کبریا |
1387 |
5 |
آقای مهندس ابراهیم اسماعیلی |
1395 |