(( شرح وظایف )) |
وظایف این مرکز به شرح زیر می باشد : |
1 - کنترل مواد اولیه مورد مصرف در صنایع غذایی و بهداشتی، مواد غذایی فرآوری شده، در کلیه مراحل تولید |
2 - کنترل مواد غذایی و بهداشتی در سطح عرضه و توزیع(pms) |
3 - انجام آزمایشات مربوط به نمونه های ارسالی مراجع قضایی شامل مشروبات الکلی |
4 - آموزش به مسئولین فنی کارخانجات تحت نظارت دانشگاه |
5 - مشاوره فنی به متقاضیان تاسیس آزمایشگاههای همکار |
6 - همکاری با دانشکده پیراپزشکی جهت برگزاری کلاس های عملی واحد بهداشت مواد غذایی |
7 - همکاری با معاونت محترم بهداشتی در زمینه انجام آزمایشات بر روی نمونه های ارسالی |
8 - مشارکت با اساتید دانشگاه در خصوص اجرای طرح های تحقیقاتی HSR غذا |
9 - همکاری با واحد ارتباط با صنعت دانشگاهها جهت آموزش به دانشجویان ترم آخر برای واحد کارآموزی 10-بازدید از آزمایشگاههای کارخانجات و تکمیل فرم ارزشیابی برای آزمایشگاه کارخانجات |
11-تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بر اساس برنامه ششم توسعه کشور 12-شرکت در برنامه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو |