اولین جلسه کمیته pms اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سال جاری

اولین جلسه کمیته pms اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، اولین جلسه جلسه کمیته pms معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم بابل با حضور  معاون محترم غذا و دارو و کارشناسان محترم اداره نظارت و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی روز یک شنبه مورخ 3 دی ماه  در سالن کنفراس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه ، دستورالعمل اجرایی طرح pms سال96-97 سازمان غذا و دارو به منظور برنامه ریزی برای تعیین برند های محصولات کشوری و بومی و همچنین چگونگی خرید و ارسال نمونه به آزمایشگاه و نیز لوازم و تجهیزات مورد نیاز طرح فوق ، توسط یکی از کارشناسان قرائت شد.

در ادامه  معاون محترم غذا و دارو، از اهمیت این طرح و همچنین بر اجرای درست و به موقع سخنانی ایراد داشته و در ادامه پس از بحث و تبادل نظر توسط کارشناسان حاضر در جلسه تصمیمات لازم برای اجرای طرح pms اتخاذ گردید. / انتهای پیام