جلسه ستاد توزیع دارو با محوریت تصمیم گیری در خصوص پرداخت مطالبات شرکتهای دارویی با اوراق اختصاص داده شده به دانشگاه در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل ، جلسه ستاد توزیع دارو با محوریت تصمیم گیری در خصوص پرداخت مطالبات شرکت های دارویی با اوراق اختصاص داده شده به دانشگاه در روز شنبه مورخ 2 دی ماه در سالن اجتماعات معاونت  غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه که مدیران شرکتهای توزیع دارو نیز حضور داشتند، در خصوص پرداخت مطالبات شرکت های دارویی با اوراق اختصاص داده شده به دانشگاه ، ساماندهی دارو دهی به بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه و تعیین سهیمه برای داروهای تحت کنترل تصمیم گیری گردید./ انتهای پیام