اری کارگاه آموزشی اصول صحیح نمونه برداری و ارسال نمونه موادغذایی به آزمایشگاه کنترل
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه ، آقای مهندس ابراهیم اسماعیلی مسئول آزمایشگاه کنترل موادغذایی این معاونت اعلام کرد، با توجه به نزدیک شدن به انتهای سال و شروع سال جدید و سفرهای نوروزی کارگاه آموزشی اصول صحیح نمونه برداری و ارسال نمونه های مواد غذایی به آزمایشگاه برگزارگردید.
ضمنا"، این کارگاه توسط آزمایشگاه کنترل موادغذایی این معاونت جهت کارشناسان بهداشت محیط ، شاغل معاونت بهداشتی و مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه در تاریخ 25 بهمن ماه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی شهرستان بابل تشکیل شد./ انتهای پیام