فهرست

برگزاری دورره آموزشی کاهش اسیدهای چرب ترانس در فرمولاسیون مواد غذایی

برگزاری دورره آموزشی کاهش اسیدهای چرب ترانس در فرمولاسیون مواد غذایی

به نقل از مسئول نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، این واحد با همکاری انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذا مازندران دوره آموزشی کاهش اسیدهای چرب ترانس در فرمولاسیون مواد غذایی را برای کارشناسان معاونت و مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش دانشگاه به مدت یک روز در تاریخ 3/11/1395 در سالن کنفرانس معاونت برگزار نمودند . /انتهای پیام