فهرست

برگزاري كارگاه آموزشي

برگزاري كارگاه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي و كاهش مصرف قند، نمك و چربي

 

برگزاري كارگاه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي و كاهش مصرف قند، نمك و چربي

مهندس ابراهيم اسماعيلي رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بابل اعلام كرد: كارگاه آموزشي در خصوص نشانگر هاي رنگي تغذيه اي، كاهش مصرف نمك، قند و چربي با حضور تعداد ٨٠ نفر از كارشناسان معاونت بهداشتي دانشگاه و رابطين سلامت در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي دانشگاه برگزار گرديد. در اين كارگاه آموزشي كارشناسان نظارت بر مواد غذايي دانشگاه، آموزش هاي لازم را در خصوص نشانگر هاي رنگي تغذيه اي و كاهش مصرف نمك و قند و چربي به شركت كنندگان ارائه نمودند