فهرست

پیام های هفته پیشگیری از مسمومیت - روز چهارم (پیشگیری از مسمومیت های ناشی از مواد غذایی و گیاهان سمی)

1 - مسموميت با مواد غذايي مي تواند در اثر آلودگي غذا در جريان توليد فرآورده هاي غذايي، تهيه و نگهداري آنها ايجاد شود. 2 - از مصرف كنسروهايي كه در قوطي آنها آثار نشت، برآمدگي و فرو رفتگي و زنگ زدگي مشاهده مي شود خودداري كنيد. 3 - بوتوليسم در اثر مصرف مواد غذايي مانند سوسيس، كالباس، كنسرو ماهي، كنسرو ذرت، كنسرو لوبيا، كشك خام و عسل طبيعي كه در شرايط نامناسب و غير بهداشتي تهيه و نگهداري شده اند ايجاد مي شود. 4 - علائم و نشانه هاي بوتوليسم به صورت تاخيري (12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذاي آلوده به باكتري) و به صورت تاري ديد، دوبيني، افتادگي پلک، عدم توانايي حركتي، سختي در بلع، اختلال تكلم و يبوست ظاهر مي شود. 5 - برخی از داروهای گیاهی در صورت مصرف بیش از حد یا نابجا می توانند مسمومیت های منجر به مرگ ایجاد نمایند.