برگزاری اولین جلسه آموزشی قوانین مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و شرح وظایف مسئولین فنی شرکت ها و کارگاههای تحت نظارت معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، اولین جلسه آموزشی قوانین مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و شرح وظایف مسئولین فنی شرکت ها و کارگاههای تحت نظارت معاونت ، توسط مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان این اداره در سالن کنفرانس این معاونت در روز شنبه ساعت 10 صبح مورخ پانزدهم دیماه برگزار گردید./انتهای پیام انتخاب تصویر شاخص