انعکاس خبر:معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل

بسته مکمل‌های رژیمی غیرمجاز در بابل کشف شد

معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل: 5700 بسته مکمل‌های رژیمی غیرمجاز در بابل کشف شد خبرگزاری فارس: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در بازدید مشترک از سالن‌های بدنسازی بابل بیش از 5 هزار و 682 بسته مکمل‌های رژیمی و ورزشی غیرمجاز در بابل کشف و ضبط شد. محسن رضازاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: ساده‌ترین عاملی که سلامت فرد و جامعه را به راحتی در خطر می‌اندازد مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌هایی است که به هر دلیل سالم نیستند. وی با اشاره به اینکه مکمل‌های غذایی، رژیمی و پروتئینی از جمله مواردی است که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود، بیان داشت: مکمل‌های غذایی، رژیمی و پروتئینی یکی از کالاهایی است که مصرف آنها بی‌نهایت حساس و تاثیرگذاری نامطلوب آنها بر سلامت جسم و روان، آنی و غیرقابل جبران است. رضازاده حفظ سلامتی را از اهداف مهم وزارت بهداشت برشمرد و افزود: قوانین جامعه ما نیز در این راستا وضع شده که یکی از این قوانین، عرضه و نگهداری مکمل‌های دارویی و غذایی در داروخانه‌ها و مصرف آنها با مشاوره پزشک و داروساز است. معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: توصیه می‌شود مکمل‌های غذایی رژیمی و پروتئینی داخلی مجاز که مشخصات آنها شامل نام شرکت سازنده، آدرس، تاریخ ساخت، تاریخ انقضا و شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت در برچسب محصول درج است، تهیه شود. این مسئول اضافه کرد: هیچ واحد صنفی و باشگاه‌های ورزشی شامل سالن‌های بدنسازی و آمادگی جسمانی حق نگهداری، تجویز و عرضه دارو و مکمل‌های دارویی را ندارند و در صورت مشاهده بر اساس مقررات با این واحدها برخورد می‌شود. وی به اقدامات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال گذشته اشاره و متذکر شد: در 29 بازدید مشترک از سالن‌های بدنسازی بانوان و آقایان در سطح شهر بابل که به همراه نمایندگان اداره صنعت، معدن و تجارت، اماکن و نیروی انتظامی و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل در دو نوبت صبح و عصر انجام شد، 5 هزار و 682 بسته مکمل‌های رژیمی و ورزشی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل کشف و ضبط شد.