تامین داروهای مورد نیاز بیماران در ایام نوروزی

معاون محترم دارو وغذای دانشگاه علوم پزشکی بابل از افزایش توزیع داروی بیماری‌های خاص در تمام مراکز آموزشی درمانی تعیین شده بابل خبر داد. وی همچنین افزود : داروخانه های شبانه روزی شهرستان بابل بصورت تمام وقت به ارائه خدمات دارویی می پردازند و در شهرهایی که فاقد داروخانه شبانه روزی هستند، داروخانه های موجود، درایام تعطیلات به صورت کشیک مشغول ارائه خدماتند. شرکتهای دارویی، مراکز آموزشی درمانی و انبار دارویی علاوه بر روزهای کاری در ایام تعطیل نیز به صورت کشیک جهت رفع مشکلات وکمبودهای دارویی احتمالی شهروندان و مسافران مشغول فعالیت می باشند. مرکز اطلاع رسانی دارووسموم معاونت دارو و غذا دانشگاه نیز در ایام نوروز به صورت 24 ساعته با شماره تلفن 09646 پاسخگوی سوالات دارویی همشهریان و مسافران نوروزی است. معاون دارو و غذای دانشگاه از دیگر اقدامات جهت اطلاع رسانی به چاپ پمفلت اشاره کرد و بیان داشت : تعداد 6000 عدد پمفلت باعناوین توصیه های دارویی و توصیه های غذایی و بهداشتی درایام نوروزی در اختیار جمعیت هلال احمر، معاونت بهداشتی، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، فرمانداری و ... جهت توزیع در بین گروههای مخاطب و مسافران نوروزی قرار داده شد.