برگزاری جلسه کارآموزی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های سلامت جهت آشنایی با وظایف واحد های معاونت غذا و دارو بابل:

جلسه کارآموزی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های سلامت در معاونت غذا و دارو بابل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل ، خانم دکتر محضری کارشناس مسئول اموردارویی معاونت اعلام کرد، جلسه کارآموزی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های سلامت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در تاریخ 28 آذر ماه درمحل معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

در این جلسه  دانشجویان در بخش های مختلف این معاونت شامل امور داروخانه ها و شرکت های توزیع ، امور داروخانه های بیمارستانی ، واحد تحقیق و توسعه ، واحد تجهیزات پزشکی وواحد فرآورده های طبیعی ، سنتی ومکمل ها با وظایف واحدها و نرم افزارهای مرتبط با فعالیتهای آن آشنا شدند./ انتهای پیام