فهرست

برگزاری کلاس بازآموزی با موضوع (( کاهش درصد اسید چرب ترانس، نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون محصولات تحت پوشش ))

کلاس بازآموزی با موضوع کاهش درصد اسید چرب ترانس، نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون محصولات تحت پوشش)) در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو و به نقل از آقای مهندس مصطفی اصغری کبریا مدیراداره نظارت بر موا د غذایی ، کلاس بازآموزی با موضوع ((کاهش درصد اسید چرب ترانس، نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون محصولات تحت پوشش))  به مدت سه روز   با حضور کارشناسان اداره نظارت دانشگاه و مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت نظارت این معاونت  در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید. / انتهای پیام