کلاس بازآموزی با موضوع کاهش درصد اسید چرب ترانس، نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون محصولات تحت پوشش)) در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو و به نقل از آقای مهندس مصطفی اصغری کبریا مدیراداره نظارت بر موا د غذایی ، کلاس بازآموزی با موضوع ((کاهش درصد اسید چرب ترانس، نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون محصولات تحت پوشش)) به مدت سه روز با حضور کارشناسان اداره نظارت دانشگاه و مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت نظارت این معاونت در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید. / انتهای پیام