فهرست

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح محصولات غذایی در سطح عرضه(pms) در معاونت غذاو دارو دانشگاه

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح محصولات غذایی در سطح عرضه(pms) در معاونت غذاو دارو دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، درراستای ابلاغ  دستورالعمل اجرایی پایش محصولات غذایی  و آشامیدنی در سطح عرضه (pms) از طرف مدیر کل محترم امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ،  دومین جلسه هماهنگی (pms) در روز چهارشنبه سیزدهم آذر ماه  ، با حضور معاون محترم غذا و دارو،  مدیر و کارشناسان نظارت برمحصولات خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی، رئیس و کارشناسان  آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی در سالن جلسات معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.
 

در ابتدای جلسه آقای دکتر محسن رضازاده  معاون غذا و دارو،ضمن تشریح اهداف  و اهمیت اجرای طرح و تأکید بر اجرای دقیق آن از همکاران در خصوص اجرای مرحله اول تقدیر و تشکر نمودند.
 

در ادامه مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، همچنین رئیس و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و دارویی هریک در خصوص موضوعات اجرای طرح پیشنهادات خود را ارائه نمودند./ انتهای پیام