برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح محصولات غذایی در سطح عرضه(pms) در معاونت غذاو دارو دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، درراستای ابلاغ دستورالعمل اجرایی پایش محصولات غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (pms) از طرف مدیر کل محترم امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، دومین جلسه هماهنگی (pms) در روز چهارشنبه سیزدهم آذر ماه ، با حضور معاون محترم غذا و دارو، مدیر و کارشناسان نظارت برمحصولات خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی، رئیس و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی در سالن جلسات معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو،ضمن تشریح اهداف و اهمیت اجرای طرح و تأکید بر اجرای دقیق آن از همکاران در خصوص اجرای مرحله اول تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، همچنین رئیس و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و دارویی هریک در خصوص موضوعات اجرای طرح پیشنهادات خود را ارائه نمودند./ انتهای پیام
|