برگزاری جلسه تقدیر و تشکر از داروسازان معاونت و مراکز آموزشی درمانی تابعه به مناسبت روز داروساز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، جلسه تقدیر و تشکر از داروسازان معاونت غذا و دارو و مراکز آموزشی درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل روز یکشنبه مورخ پنجم شهریور ماه  هم زمان با سال روز میلاد دانشمند فرزانه حکیم محمد بن زکریای رازی و روز داروساز با حضور جناب آقای دکتر محسن رضازاده معاون محترم غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر رضا زاده ضمن تقدیر از زحمات داروسازان مجموعه، اولویت اصلی داروسازان به عنوان یکی از اضلاع اصلی نظام سلامت را تلاش مضاعف در جهت کمک رسانی به بیماران در راستای کاهش آلام آنان شمردند.

در پایان لوح تقدیری به پاس روز داروسازی به همکاران محترم داروساز از طرف معاون محترم غذا و دارو اهداء گردید./ انتهای پیام