تکمیل اطلاعات فرهنگی، دانشجویی و معاینات پزشکی در سامانه دانشفر معاونت فرهنگی و دانشجویی

سامانه دانشفر معاونت فرهنگی و دانشجویی جهت تکمیل اطلاعات فرهنگی، دانشجویی و معاینات پزشکی در دسترس دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ قرار گرفت.

به گزارش مفدابابل، سامانه دانشفر معاونت فرهنگی و دانشجویی جهت  تکمیل اطلاعات فرهنگی، دانشجویی و معاینات پزشکی در دسترس دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ قرار گرفت. این سامانه که جهت گردآوری کلیه اطلاعات فرهنگی دانشجویان، کارکنان و اساتید توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی راه‌اندازی شده است، امکاناتی همچون ثبت‌نام اردوهای دانشجویی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سیستم درخواست مشاوره، برگزاری همایش‌ها و ... را فراهم خواهد ساخت.

شایان ذکر است سامانه دانشفر از چهارشنبه ۱۴ آبان بصورت رسمی راه‌اندازی و در دسترس دانشجویان قرار گرفت. دانشجویان می‌توانند با کد ملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه دانشفر به آدرس daneshfar.mubabol.ac.ir گردند.