آغاز ثبت‌نام درخواست وام بنیاد علوی

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل از آغاز ثبت‌نام درخواست وام بنیاد علوی خبر داد.

به گزارش مفدابابل، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل از آغاز ثبت درخواست وام تحصیلی بنیاد علوی برای کلیه دانشجویان روزانه خبر داد. گیلکی‌بیشه در خصوص زمان ثبت‌نام وام بنیاد علوی بیان داشت: دانشجویان متقاضی استفاده از وام تحصیلی بنیاد علوی در نیمسال اول ۹۹ می توانند از  ۲۴ دی لغایت ۴ بهمن با مراجعه به سیستم پرتال صندوق رفاه دانشجویان به آدرس portal. Srd.ir مراجعه و  نسبت به ثبت‌نام وام مذکور اقدام نمایند.

حمزه گیلکی‌بیشه به شرایط دریافت ام بنیاد علوی اشاره کرد و گفت:  تنها دانشجویانی که شهریه نمی‌پردازند می‌توانند از وام بنیاد علوی استفاده نمایند و دانشجویان متقاضی وام بنیاد علوی بایستی شرایط زیر را مدنظر داشته باشند:

کلیه اطلاعات  خواسته شده مربوط به دانشجو و ضامن  باید بطور دقیق تکمیل شود.
 ضامن باید از کارکنان موسسات و ادارات دولتی باشد.
 نامه کسر از حقوق باید به نام موسسه بنیاد علوی تهران صادر و مشخصات کامل ضامن  بایستی شامل نام ونام خانوادگی، کد ملی،شماره پرسنلی باشد و همچنین اسم و مشخصات کامل دانشجو به عنوان وام گیرنده در نامه قید شود.
 مبلغ وام مجردی ۸/۰۰۰/۰۰۰ ریال و متاهلی ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد.
مدیر دانشجویی در پایان از دانشجویان خواست در صورت بروز هرگونه مشکل و یا سوالاتی در خصوص وام‌های دانشجویی با کارشناسان این اداره به شماره ۰۱۱۳۲۱۹۰۸۴۱ تماس حاصل کنند.