پلمپ سومین واحد کارگاه غیر مجاز تولید زیتون پرورده در سال جاری در شهرستان بابل

سومین واحد کارگاه غیر مجاز تولید زیتون پرورده در شهرستان بابل با ارسال گزارشات مردمی به معاونت غذا و دارو دانشگاه، کشف و پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذاو دارو، آقای مهندس مصطفی اصغری کبریا مدیر اداره نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت اعلام کرد، به دنبال دریافت گزارش  مردمی در سومین واحد کارگاه غیرمجاز تولید و بسته بندی زیتون پرورده به دلیل نداشتن پروانه‌ بهداشتی با درج لیبل جعلی و تقلبی و در شرایط کاملاً غیر بهداشتی و بصورت مخفیانه با حضور کارشناس غذا و دارو دانشگاه و  نماینده دادستان شهرستان بابل در سال جاری پلمپ شد.

ضمنا" طی بازدید از مکان مذکور مقدار زیادی زیتون پرورده غیرمجاز و همچنین یک کارتن لیبل با نام جعلی و تقلبی کشف و ضبط گردید و درب کارگاه نیز جهت پیگیریهای قضایی پلمپ گردید./انتهای پیام