برگزاری جلسه آموزشی با موضوع "اصول کلی تامین و مصرف ضدعفونی کننده ها "به صورت ویدئوکنفرانس در معاونت غذا و دارو دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، جلسه آموزشی با موضوع "اصول کلی تامین و مصرف ضدعفونی کننده ها "به صورت ویدئوکنفرانس در روز یکشنبه هجدهم آذرماه  از ساعت 8 الی 11:30صبح در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه که مسئولین بهداشت محیط و مسئولین کنترل عفونت و سوپروایزرها به عنوان نمایندگان بیمارستانها حضور داشتند در مورد نحوه  پاکسازی و ضد عفونی کردن ابزار و تجهیزات پزشکی ، انواع روشهای استریلیزاسیون ، انواع ضدعفونی کننده های پوست و سطوح و نحوه ی استفاده از آن  و نیز انتخاب صحیح ضدعفونی کننده در شرایط مختلف و... مطالب مفیدی به صورت فیلم و عکس و پاورپوئینت ارایه شد.

انتخاب تصویر شاخص

در انتهای این جلسه فایل کلیه  مطالب و تصاویر ارائه شده به صورت   CDدر اختیار حاضرین در جلسه قرار گرفت. /انتهای پیام