فهرست

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع برچسب گذاری،چراغ راهنمای تغذیه ای،طرح برچسب اصالت کالا

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع برچسب گذاری،چراغ راهنمای تغذیه ای،طرح برچسب اصالت کالا

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو،  کارگاه آموزشی با موضوع برچسب گذاری محصولات غذایی ،نشانگرهای رنگی تغذیه ای و طرح برچسب اصالت کالا در تاریخ  سی ام دی ماه  با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی و مربیان بهداشت و رابطین بهداشت توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی  معاونت غذا و دارو در سالن همایش معاونت بهداشتی برگزار گردید .

در این کارگاه آموزشی ، نکات لازم در خصوص برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و چراغ راهنمای تغذیه ای و همچنین درخصوص خرید محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی و کنترل اصالت و سلامت فرآورده های مذکور بیان گردید. /انتهای پیام