برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع برچسب گذاری،چراغ راهنمای تغذیه ای،طرح برچسب اصالت کالا
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کارگاه آموزشی با موضوع برچسب گذاری محصولات غذایی ،نشانگرهای رنگی تغذیه ای و طرح برچسب اصالت کالا در تاریخ سی ام دی ماه با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی و مربیان بهداشت و رابطین بهداشت توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در سالن همایش معاونت بهداشتی برگزار گردید .
در این کارگاه آموزشی ، نکات لازم در خصوص برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و چراغ راهنمای تغذیه ای و همچنین درخصوص خرید محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی و کنترل اصالت و سلامت فرآورده های مذکور بیان گردید. /انتهای پیام