برگزاری کلاس آموزشی مصرف بهینه آنتی بیوتیک و مقاومت میکروبی ، توسط کارشناسان دارویی معاونت غذا ودارو در مدارس شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل ، کلاس آموزشی، مصرف بهینه آنتی بیوتیک و مقاومت میکروبی جهت آموزش به دانش آموزان مدارس شهرستان بابل در روز شنبه مورخ سی ام دی ماه توسط کارشناسان امور دارویی واحد تحقیق و توسعه  این معاونت برگزار گردید.

دراین کلاس آموزشی که شامل،  سخنرانی در حیطه مصرف بهینه آنتی بیوتیک و مقاومت میکروبی، آشنایی با مسئول فنی داروخانه و وظایف آن، نمایش انیمیشن آموزشی، اجرای مسابقه آموزشی و اهدا جوایز به برندگان مسابقه انجام گردید.

در ادامه بین دانش آموزان حاضر در این کلاس آموزشی ، برنامه کلاسی با معرفی شماره مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم توزیع گردید./انتهای پیام